Erikbağı Köyü İlkokulu
ERİKBAĞI KÖYÜ ERİKBAĞI KÖYÜ YOLU KÜME EVLERİ ERIKBAGI KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO 31 ADİLCEVAZ / BİTLİS

VİZYON

Atatürk İlke Ve İnkılapları Doğrultusunda, Milli Eğitimin Amaçlarına Uygun Olarak, Paydaşların Mutluluğunun Sağlandığı, Mevcut İmkanların Etkin Ve Verimli Kullanıldığı, Sürekli İyileştirme Çalışmalarının Yapıldığı, Emsallerine Örnek Teşkil Eden Bir Okul Oluşturmaktır.

MİSYON

-Atatürk ilke inkılapları ile milli ve manevi değerleri özümsemiş, analitik ve eleştirel düşünce yapısı gelişmiş, birlikte çalışma alışkanlığı kazanmış, bireysel yeteneklerinin farkına varmış ve bu yeteneklerini geliştirme gayreti için de olan öğrenciler yetiştirmek,  -Milli eğitimimizin mevzuatı çerçevesinde, sahip olduğumuz imkanları öğrencilerimizin daha iyi şartlarda yetiştirilmesi için etkin bir biçimde kullanmak,  -Paydaşlarımızla birlikte okulumuzdaki eğitim ve öğretim sürecinde sürekli iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirmek,  -Gerek uygulanmakta olan eğitim ve öğretim süreci, gerekse bu sürecin sonucunda, emsallerine örnek teşkil eden bir okul olmaktır.

Öğretim Şekli :Tam gün (normal öğretim)

Tam gün (normal öğretim)

Başlama -8:30 Bitiş -14:20

Soba

Servis ile ulaşım yoktur.

İl merkezine: 104 km İlçe merkezine: 14 km

Okulumuzda Satranç Sınıfı bulunmaktadır.